Menu:

Paella recept

Patří mezi Vaše koníčky mimo jiné také vaření a rádi byste vyzkoušeli nějaký nový recept? Inspirujte se webovými stránky Španělské recepty. Ty jsou určeny také pro všechny, kteří plánují připravit netradiční pohoštění pro jejich návštěvy. Inspiraci zde mohou samozřejmě čerpat také profesionální kuchaři. Španělská kuchyně díky své pestré chuti okouzlí opravdu každého. Díky své bohaté historii a také územní rozsáhlosti může nabídnout každý region jinou delikatesu. Lidé, kteří již měli tu čest navštívit Španělsko, považují za národní pokrm Španělska často paellu. Ve skutečnosti však paella je regionální pochoutkou pocházející z Valencie. Španělské recepty Vám přináší rovněž paellu recept

Kromě valencijské paelly zde najdete podrobný popis na přípravu statkářské paelly či paelly s mořskými plody. Přičemž typická valencijská paella se připravuje z kuřecího a králičího masa, rýže a rozmarýn se šafránem. Chybět samozřejmě nesmí ani čerstvá zelenina a to konkrétně rajčata, bílé fazole i zavařené červené fazole. Celková doba na přípravu paelly Vám zabere asi čtyřicet minut. Nejen španělská jídla, ale také španělská vína přinesou ráj pro Vaše chuťové pohárky. Ačkoliv se může zdát příprava španělské kuchyni na první pohled velmi náročná, opak je pravdou. Díky podrobnému popisu a fotografií, které doplňují na této webové stránce www.spanelskerecepty.cz každý recept, Vám půjde učení přímo od ruky. Chcete-li si na paelle pochutnat se vším všude, dopřejte si k němu růžové suché víno Vega Libre Rosado.

24. 02. 2014