Menu:

Španělské pokrmy na talíři

Zamilovali jste si španělskou kuchyni a rádi byste se o ní dozvěděli více informací a naučili se vařit tradiční španělské recepty s profesionálním šéfkuchařem? Právě pro vás jsou připraveny kurzy vaření v Brně. Specialista na španělskou gastronomii vás seznámí se španělskými surovinami, naučí vás s nimi pracovat a pod jeho vedením si zkusíte uvařit kompletní španělské menu skládající se z předkrmu, hlavního chodu a dezertu.

Na kurzech vaření se naučíte používat a vhodně upravovat čerstvou zeleninu a navíc získáte přehled o originálních pokrmech z jednotlivých španělských regionů. Dozvíte se, jaké suroviny jsou typické pro jednotlivé oblasti Španělska a zjistíte, jak je můžete využít v kuchyni. Na kurzy vaření se můžete přihlásit na internetových stránkách http://www.spanelskakuchyne.cz/kurzy-vareni/ nebo je můžete zakoupit svým blízkým jako dárek k Vánocům nebo narozeninám.

Španělská kuchyně je v České republice velice oblíbená, nicméně ne vždy se setkáte s kvalitními pokrmy. Některá jídla zdánlivě připomínají tradiční španělské speciality, většinou jsou však ošizeny na surovinách nebo jsou použity nekvalitní ingredience, které ty španělské připomínají pouze zdánlivě.

Španělská kuchyně je velice zdravá, barevná a lehká. Jejím základem je kvalitní panenský olivový olej, čerstvá zelenina, rýže, různé druhy masa a mořské plody a ryby. Je vhodná pro všechny ty, kteří mají zdravotní potíže nebo se snaží redukovat svou hmotnost. Zdraví prospěšná jídla španělské gastronomie jako jsou například paella, jednohubky tapas nebo sušené vepřové maso jamón stojí za to ochutnat a především se je naučit vařit. Proto neváhejte a naučte se španělské speciality pod dozorem zkušeného odborníka připravovat.

28. 11. 2012